Enkele zeer gewaardeerde websites

 
 

 

KLIK is de vereniging van vrijgevestigde zorgaanbieders in de provincie Drenthe. We bieden al jaren lang vertrouwde, kwalitatief hoogstaande, laagdrempelige en thuisnabije zorg en hebben nu onze krachten gebundeld.

 

 

Spiritueel raadgevers, Tarotspecialisten, Mediums, Healers, Ziener, Trance-medium

 

 

Wij zijn Truus en Pieter Verbaan en wij heten u graag welkom in onze winkel.
Wij zijn van alle markten thuis

 

 

Op deze internetsite vind je informatie over het werk van Jeroen en Gerlinde Schilt. Zij verzorgen privé-sessies, droomimpressies, telefonische (droom)consulten, zelfverkennende cursussen en schreven de interactieve Leergang Droomimpressiewerk. Daarbij zijn ze verbonden aan het Onkruid-College van het tijdschrift Onkruid en schrijven ook de rubriek Droomwijzer in Onkruid.

 

 

Kleur is overal. We worden hoe dan ook door haar energie beinvloed. Kleur zit in de natuur, in kleding, huidskleur, in de hele omgeving. Kleur zit ook van binnen. Emoties en gevoelens hebben kleur en invloed, zichtbaar of niet. Je kan een beroep doen op kleur, elke kleur heeft zijn eigen energie en zal een bepaald aspect van je leven beroeren.

 

 

Actie-Reactie is een methode voor sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen tussen de 4-12 jaar binnen het basisonderwijs en het speciaal basisonderwijs. Actie-Reactie reageert op een dringende behoefte van het onderwijs aan een methodiek, die leerkrachten én kinderen middelen geeft, om plezier te beleven aan het ontdekken en spelen, met allerlei facetten van de sociaal-emotionele ontwikkeling.

 

 


[ home ]  [ terug ]