Individuele begeleidingIeder beeld vormt een pijler voor de brug naar je hart


Het leven is een ervaringsreis die ons langs hoogtes en dieptes voert.
Soms kun je de weg, je antwoord niet vinden en zoek je iemand die een stuk met je mee reist op je pad. Omdat je dichter bij je eigen waarde en waarheid wilt komen.

In mijn begeleiding schep ik ruimte voor het ontdekken en onderzoeken van zowel je pijn als je potentieel.Het tekenen vormt hierbij het middel waarmee je een dialoog met jezelf aangaat.

Wie supervisie zoekt kan ook bij mij terecht! Ik heb ruim 25 jaar ervaring. Dat is een goede basis voor mensen die persoonlijk willen groeien en ook zelfreflectie willen toepassen.
Dat zijn kwaliteiten die je voortdurend bij moet slijpen aan het leven, zeker als je werkt met mensen. Waar gevoel en verstand elk een ander pad lopen kan geen inzicht ontstaan; daardoor kan onzekerheid of onduidelijkheid deel van je worden. Supervisie is daarbij een steuntje in je rug om inzicht te krijgen bij dingen waar je tegen aan loopt in je leven en je werk of gewoon een toets om te zien waar je staat in het hier en nu. Elke vraag vanuit jezelf kan aan bod komen en centraal staan.
 
 
Tarieven : vanaf 75,00 per uur, exclusief BTW en reiskosten.

De definitieve hoogte van het tarief is afhankelijk van de vorm en inhoud van het traject.
 


[ home ]  [ terug ]
 
Copyright 2018 Marijke Comello [
disclaimer]
Bij problemen met of vragen over dit web kunt u contact opnemen met [
info@studiokeur.nl]
Laatst bijgewerkt: Woensdag 31 oktober 2018